Youpharmacy.gr



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το YouPharmacy.gr είναι ένα μεγάλο, ταχέως αναπτυσσόμενο eshop που δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών φαρμακείων και που με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, σκοπεύει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του.

Γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν το YouPharmacy.gr;

Γιατί ήδη από το ξεκίνημα του, προσφέρει πάνω από 5.000 υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας & ομορφιάς όπως καλλυντικά, αντηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, αθλητικά συμπληρώματα, αδυνατιστικά, βρεφικά είδη και πλήθος άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας, από τις γνωστότερες μάρκες της αγοράς, όπως Frezyderm, Apivita, Korres, Vichy, Power Health, Solgar, Collagen Power, Avene, HealthAid, Quest, Vitabiotics, Superfoods, La Roche Posay, Lamberts, Omron και Microlife.
Γιατί οι προσφορές του youpharmacy.gr σε όλα τα προϊόντα είναι από τις καλύτερες της αγοράς, με τιμές έως και 50% χαμηλότερες από αυτές που υπάρχουν στα παραδοσιακά φαρμακεία.
Γιατί η γκάμα των προϊόντων του εμπλουτίζεται καθημερινά και οι συνεργασίες του με νέες εταιρείες είναι συνεχείς.
Γιατί όλα του τα προϊόντα είναι γνήσια, πιστοποιημένα από τους επίσημους κατασκευαστές και αντιπροσώπους τους.
Γιατί οι παραγγελίες του - πλην σπανίων εξαιρέσεων – αποστέλλονται την ίδια ,ή την επόμενη ημέρα.
Γιατί οι υπηρεσίες του διέπονται από υψηλά ποιοτικά standards, ώστε η εμπειρία του πελάτη, από την πρώτη του επικοινωνία με το YouPharmacy (με φαρμακοποιούς και αισθητικούς, μέσω τηλεφώνου, e-mail και real-time chat), έως την παραλαβή του δέματός του, να είναι η πλέον ευχάριστη και ικανοποιητική.
Γιατί είναι το μόνο online φαρμακείο και από τα ελάχιστα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν αναπτυχθεί σε full responsive design τεχνολογία για κινητές συσκευές. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθότι πάνω από το 20% των επισκέψεων στα ελληνικά e-shops προέρχονται πλέον από κινητά και tablets. Ιδιαίτερα στον κλάδο των παραφαρμάκων που διαφημίζονται συχνά στην τηλεόραση, ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών προτιμούν να πλοηγούνται και να παραγγέλνουν από κινητά και tablets.