Mini Raxevsky





ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μία από τις ηγέτιδες εταιρίες παιδικής ένδυσης παγκοσμίως. Με τις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior, με 2 επιτυχημένα brand Mini Raxevsky και “V19.69 VERSACE Abbigliamento Sportivo SRL Milano Italia”αλλά και με την ιδιαίτερη σειρά Βάπτισης, ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες των απαιτητικών μικρών πελατών της από τη στιγμή της γέννησης έως και 14 ετών.

Η φιλοσοφία της Mini Raxevsky είναι να συμβαδίζει με τις ανάγκες της παιδικής μόδας και τις εξελίξεις της και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στις πιο προσιτές τιμές, προσφέροντας παράλληλα στον πελάτη άριστη ποιότητα. Μελετώντας καθημερινά το σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού και σκοπεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη, δημιουργεί με απόλυτη ευθύνη παιδικά ρούχα, ξεχωριστού σχεδιασμού, προσφέροντας χρόνο με το χρόνο τη δική της μοναδική πινελιά στους θησαυρούς της παιδικής μόδας.

Η επιτυχία ήρθε με την ίδρυση του Brand Mini Raxevsky στην Ελλάδα και αυξάνεται διαχρονικά με την πιστή δέσμευση στην άριστη ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, το συνδυασμό styling & άνεσης και τις ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι συλλογές Mini Raxevsky διατίθενται ολοκληρωμένες μέσα από την αλυσίδα λιανικής Mini Raxevsky με boutique που εγγυούνται εξυπηρέτηση, άριστη πελατειακή σχέση και ενημέρωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας χαρίζοντας happy shopping και μοναδικά προνόμια. To 2016 προστέθηκε στα καταστήματα Mini Raxevsky ένα μεγάλο αναγνωρισμένο διεθνώς brand το “V19.69 VERSACE Abbigliamento Sportivo SRL Milano Italia”