kouzinika.com





ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το kouzinika.com ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και εξειδικεύεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε είδη κουζίνας & μπάνιου.

Η εταιρία ενημερώνεται και αναπτύσσεται καθημερινά και έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης. Συνεχίζει με προσεκτική επιλογή και ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις της Ευρώπης στην μαγειρική και την κουζίνα γενικότερα, συγκεντρώνοντας για όλους εσάς τα πιο έξυπνα, λειτουργικά, εύχρηστα, μοντέρνα, κ πρωτότυπα προϊόντα. Με γνώμονα πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις επιλέγονται προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στα kouzinika.com θα βρείτε όλες τις γνωστές εταιρίες του χώρου όπως: FISSLER, SILIT, ΙΟΝΙΑ, PYRAMIS, GREEN PAN, BODUM, SOEHNLE, LEIFHEIT, TRAMONTINA, PINTINOX, MASTERCLASS, KITCHENCRAFT, GRANITE-WARE.

Φοιτητικά νοικοκυριά, ζευγάρια που παντρεύονται, επαγγελματίες σεφ ή ζαχαροπλάστες, χομπίστες της κουζίνας ή κλασσικές μαγείρισσες επιλέξτε αυτό που θα σας κάνει να μετατρέψετε την μαγειρική σε τέχνη και όλοι να μιλούν για τις μοναδικές δημιουργίες σας!